VALMENTAJAT

HEHKUssa  pääset oppimisen matkalle erinomaisten valmentajien matkassa erilaisten work shop:en kautta. Valmennuksissa aiheina on mm. liiketoiminnan strateginen kehittäminen, pitchaus ja hyvä myynti & markkinointi. Osallistu rohkeasti työskentelemään oman yrityksesi ta tulevaisuuden liiketoimintojen parissa!

Maija Laukka

Boosting the collaboration between Africa & The Nordics

Maija on aurinkoinen ongelmanratkaisija, tuotantotalouden diplomi-insinööri ja Ambitious.African perustajajäsen.

Maijalle on tärkeää olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta kansainvälisessä ympäristössä ja saada ideat mallikkaasti käytäntöön asti.

Hehkussa Maija juontaa Karhunkammio- pitchaus kisan sekä vetää pitchaus-workshopin.

Ronny Eriksson

New Nordic Creative Entrepreneurship

Ronny on kauppatieteiden maisteri, startup sarja-yrittäjä ja mainostoimisto Nordersin perustaja.

Hänen iso intohimonsa on pohjoismaat ja varsinkin arktinen seutu, jonka vahvuudet hän pyrkii viemään maailmalle työnsä kautta.

Ronny on ollut aktiivisesti mukana suunnittelemassa Hehkua ja tuokin nyt osaamisensa Hehkulaisten käsiin työpajojen ja esitysten kautta.

Jesse Heimonen

KTT, Co-founder / Mediani.fi

Jesse Heimonen on startup-yrittäjä, perustajaosakas ja hallituksen puheenjohtaja yrityksessä Mediani Group Oy, joka kehittää digitaalista kaupankäyntialustaa (www.mediani.fi) media-alalle mainospaikkojen myymiseen ja ostamiseen.

Nykyisessä tehtävässään hän vastaa yhtiön palvelukehityksestä, asiakasymmärryksen synnyttämisestä sekä yhtiön yleisestä hallinnosta.

Ennen täysipäiväiseksi yrittäjäksi ryhtymistä Heimonen on työskennellyt liiketoiminnan kehittämisen ja strategisen johtamisen parissa mm. yliopisto-opettajana, strategiatutkijana ja liikkeenjohdon konsulttina. Hän on koulutukseltaan kauppatieteen tohtori.