Puhujat

Inspiroivia puheenvuoroja

Puheenvuorojen teemat kertovat kehittyvistä liiketoimintamalleista, matkasta yrittäjäksi, rohkeudesta, liiketoiminnan kansainvälistymisestä & kasvusta ja yrittämisen haasteista.

Toisen päivän ohjelmassa keskitytään uuden oppimiseen, yrittäjyyden mahdollisuuksiin ja uudenlaisiin liiketoimintamalleihin.

Puhujat

Jarno Laasala

Jarno Laasala

Kapinallisen ystävällinen puhuja|Luova johtaja|Inspiroija|Itsemyötätunnon tutkija|Pelon häivyttäjä

Jarno Laasala on luonut Duudsoneista kansainvälisen menestystarinan jonka tv-ohjelmat ovat levinneet yli 150 maahan ja kasvattanut Rabbit Films tuotantoyhtiönsä kellaripajasta Hollywood peluriksi. Jarno on tehnyt mahdottomasta mahdollista. 20 vuotisen uraseikkailun aikana Jarno on sukeltanut syvälle itseensä ja tutkinut itsemyötätunnon vaikutusta työhyvinvointiin.

Jarno Laasala ei pelkää puhua vaikeista hetkistä ja avata kuinka niistä on noustu ja luotu uutta menestystä. Hänen kokemansa burnout ohjatessaan Hollywoodissa tv-sarjaa on ollut yksi hänen isoimmista opettajista.

Inspiroivana puhujana Jarno haluaa herättää yleisössä tunteita ja ravistella kuuliaansa. Kuinka päästämme irti peloistamme ja luomme kulttuuria jossa menestys kohoaa rohkeudesta olla haavoittuva? Mistä löydämme rohkeuden?

Jutta & Juha Larm

Jutta & Juha Larm

Hyvinvoinnin lähettiläät|Yrittäjyys|Motivaatio ja Motivointi

Jutta Gustafsberg on motivoiva puhuja, hyvinvoinnin ammattilainen ja brändäyksen asiantuntija. Jutta on tullut tunnetuksi mm. suosituista elämäntapamuutos aiheisista tv-sarjoista ja kirjoista. Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta ja epäileväiset kuulijatkin lähtevät valmennuksesta hymyssä suin.

Jutta ja Juha puhuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, johon kuuluu fyysisen kehon hyvinvointi (ravinto, liikuta, uni) ja ennen kaikkea henkinen hyvinvointi. Jos päänuppi ei ole kunnossa, elämästä ei voi nauttia kokonaisvaltaisesti. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että vastuu omasta elämästä otetaan omiin käsiin.

Luennolla haetaan ymmärrystä siihen, että juuri nyt on mahdollisuus tehdä muutoksia elämään. Puhujana Jutta ja Juha ovat innostavia. Tosielämän tarinat ja rankatkin kokemukset sekä positiivisuus värittävät luennon kulkua.

Miten on mahdollista, että B-luokan julkkis nousee maassamme A-luokan asiantuntijaksi? Jutan yrittäjä tarina on varsin mielenkiintoinen. Hän omistaa FitFarm yrityksen, joka on noussut muutamassa vuodessa maan johtavaksi liikunta- ja hyvinvointipalveluja internetin välityksellä tarjoavaksi yritykseksi. Vuosittain noin 40 tuhatta suomalaista käyttää FitFarmin palveluja. Yritys on kymmenkertaistanut liikevaihtonsa muutamassa vuodessa. Mutta jotta tähän pisteeseen on päästy, on uralla pitänyt tehdä vääriä valintoja ja kokea taloudellista ahdinkoa. Usko omaan tekemiseen ja rautainen asenne ei ole horjunut vastoinkäymistenkään edessä. Nöyrä asenne on säilynyt matkassa vuosien ajan.

Juhan vahvuuksii kuuluu innovaatio- ja muotoiluajattelukulttuurin rakentaminen yrityksille ja tiimeille. lisäksi uusien liiketoimintamahdollisuuksien luominen hyödyntämällä tutkimusta, liiketoiminnan suunnittelua ja luovuutta. Juha on kiinnostunut liiketoiminnan muuttamisesta ja vaikuttavien liiketoimintatulosten tuottamisesta.

Yhdessä he ovat timanttia korville ja loppu tulos on pelkkää priimaa!

Peter Vesterbacka

Peter Vesterbacka

Kehittäjä|Start-Up pioneeri|Angry Birds synnyttäjä|Luovan rohkea

Peter Vesterbacka on suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtaja. Hänet tunnetaan työstään Angry Birds -pelien, startup-tapahtuma Slushin ja Helsinki–Tallinna-rautatietunnelin parissa.

On järjestänyt startup-tapahtuma Slushia vuodesta 2008 ja perustanut muun muassa koulutusyhtiö Fun Academyn.Vesterbacka toimii osakkaana Finest Future Oy:ssä ja Edunation Oy:ssa. Ne välittävät ulkomaalaisia opiskelijoita Suomeen lähinnä Aasiasta.

Suomessa on nyt kaikkiaan noin 20 000 kansainvälistä opiskelijaa, ja valtion tavoitteena on kolminkertaistaa määrä 60 000:een. Peter on mukana edistämässä hanketta.

Jenni Parpala

Jenni Parpala

Siivousmanageri | Rohkeus | Kasvutarina | Diili-Kilpailija 2022

Yrittäjä määrittelee oman yrityksensä olemassaolon tarkoituksen. Siihen pystyy silloin, kun tuntee itsensä ja tietää omat arvonsa. Kun itse uskoo omaan juttuunsa, saa muutkin uskomaan. Silloin jaksaa tehdä pitkällä tähtäimellä töitä.

Koronakriisin myötä hygienia-asiat ovat nousseet suurennuslasin alle ennennäkemättömällä tavalla: nyt ei enää ole kyse pelkästä siivoamisesta, vaan turvallisuudesta, mielikuvista ja asiakaskokemuksista.

Vuonna 2020 olen löytänyt vahvan palon lähteä luomaan uutta liiketoimintaa siivousmanagerina – siivousalan konsulttina ja hygienia-asiantuntijana. Tehdään yhdessä turvallinen tapahtuma!