KARHUN KAMMIO – Mahdollisuus menestymiseen

Tapahtuman taustalla olevan HEHKU-hankkeen tavoitteena on luoda ja pilotoida uudenlainen tapahtumakonsepti lappilaisten pk-yritysten kehittämisen, kestävän kasvun ja kansainvälistymisen tueksi. Tavoitteena on luoda tapahtuma, jossa luovat ideat kehittyvät arktisiksi innovaatioiksi missä kohtautetaan yrittäjiä, opiskelijoita, sijoittajia, innovaattoreita ja mentoreita yhteen, sekä luoda yhdessä menestyksellisiä kestäviä kasvu- ja kehittymistarinoita.

Tapahtumassa järjestetään Karhun kammio, jossa yrittäjät  tai yrittäjäksi aikovat tulevaisuuden tekijät pääsevät pitchaamaan ideaansa ja he voivat löytää hehkuville ideoilleen joko investorin, sijoittajan tai mentorin.

Karhun Kammiossa on läsnä 3 investoria  / sijoittajaa ja 1-2 mentoria.  Me kohtautamme yrittäjät ja yrittäjäksi aikovat hakijat heidän kanssaan ja yhteistyössä luomme lappilaisia menestystarinoita, sekä kasvatamme tulevaisuuden tekijöitä.  Karhun kammiolla on tärkeä rooli kasvavan ja kansainvälistyvän Lapin menestymisessä ja sijoittajien sekä mentoreiden osaamisesta on jokaiselle tekijälle korvaamaton apu. paikalla mm. Peter Vesterbacka, joka on auttanut monia yrittäjiä polkunsa alkuvaiheessa.

Karhun Kammion haku on auki soitteessa, https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/cb381a20-8451-4324-8203-f573160e3022?displayId=Fin2520654

Tilaisuus perustuu luottamukselle eli Karhun Kammiossa me pidämme liikesalaisuudet molemmin puolin. Jos tilaisuudessa ei idea ole vielä rahoitus kypsä niin mentoroinnin avulla voit saada huippu vinkkejä ja juuri sinun idealle sopivia argumentteja. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää, koska tämä on ensimmäinen laatuaan suoraan lappilaisille.

Aurinkoista vappua ja kysy rohkeasti lisää, Anna-Kaisa