Ilmoittaudu Karhun Kammioon 2022

Ilmoittaudu Karhun Kammioon, joka on nyt avattu ja jatkuu 6.5.2022 asti. Tervetuloa rohkeasti pithcaamaan!

Karhun kammio on tilaisuus, missä jo olemassa olevat yrittäjät ja tulevaisuuden tekijät, sekä tulevaisuuden yrittäjät kohtaavat sijoittajat ja mentorin. Karhun Kammio on avoin kaikille eli kuka vaan lappilainen ideanikkari voi osallistua mukaan koulutuksella tai ilman eli me emme karsi ketään pois hakijoiden joukosta!

Karhun kammion hakeudutaan hakulomakkeella, jonka linkki on avoinnan 6.5.2022 asti. Hakulomakeessa sinun tulee kertoa kuka sinä olet ja millä innovaatiolla haet mukaan Karhun Kammioon Sallassa 21.5.2022. Sinun tulee valmistautua hakemaan mukaan lisäämällä hakulomakkeeseen vapaamuotoinen kertomus innovaatiosta ja miksi olet päätynyt juuri hakeutumaan mukaan juuri sellaisella innovaatiolla. Odotamme, että sinulla on jokin kirjallinen esitys innovaatiosta , sekä suuntaa antava kustannusarvio. Jos innovaatiostasi on jo tehtynä taloudelliset tunnusluvut ja laskelmat on ne hyvä liittää myös mukaan. Tässä kohtaa enempi on parempi ja olet vahvemmin mukana Karhun Kammiossa.

Karhun Kammion korkeatasoinen raati tutustuu ennakkoon kaikkiin hakemuksiin ja hakijoihin sekä valitsee Poropuiston Tähtitaivaskotaan 10 innovatiivisintä ideaa.

Karhun kammion tilaisuus on yksityistilaisuus, missä esityksesi perustuu ehdottomalle luottamukselle. Voit siis täysin avoimesti tuoda innovaation esille ja luottaa siihen, että mitään blagiointia tai kopiointia ei tapahdu. Karhun Kammiossa on paikalla 3 sijoittajaa, 1 mentori ja Tähtitaivaskodan Pitchauksesta vastaa Maija Luukka. Maija on tukenasi koko tilaisuuden ajan ja olet varmasti turvallisissa käsissä.

Emäntänä tähtitaivaskodassa on Maija Luukka, joka auttaa ja tukee sinua idean pitchaamisen kanssa. Ennakkoon esittämistä on hyvä harjoitella ja opetella juuri ne ratkaisevimmat asiat innovaatiossa.

 Hae rohkeasti mukaan Karhun Kammioon, koska sinä olet tulevaisuutesi mahdollisuus!

Tästä ilmoittautumaan >

Linkki toimii erinomaisesti mozillan verkkoselaimessa.

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/cb381a20-8451-4324-8203-f573160e3022?displayId=Fin2520654