ūüĒ• Muutama hyv√§ syy tulla Hehku 2024 -tapahtumaan Posiolle 24.5.2024 ūüĒ•

ūüĒ• T√§ss√§ muutama hyv√§ syy tulla Hehku 2024 -tapahtumaan Posiolle 24.5.2024 ūüĒ•

– Innostu ja opi uusista mahdollisuuksista
– Yritysten, nuorten ja opiskelijoiden kohtaamisia
РJos sinulla on idea, löydät siihen kumppaneita, tekijöitä ja apua
РTapaat vanhoja tuttuja ja luot uusia yhteyksiäIhmiset tekevät tunnetusti tapahtuman. Joten myös sinua tarvitaan mukaan.

ūüĒ• Millainen se Hehkun ohjelma sitten on? ūüĒ•

Välitön ja rento Hehku 2024 tapahtuu Kirikeskuksella Posiolla.

Ohjelma starttaa klo 10, jotta myös kauempaa tulevat ehtivät hyvin mukaan. Avauspuheiden yhteydessä kuulemme muun muassa Sara Virkkulan ajatuksia yrittäjyydestä ja yhteisöjen merkityksestä.

Ennen lounasta on myös Hehku-hackathonin tulosten esittelyn. Hackathon on ideakilpailu Рhieman kuin TV:stä tutun Diilin kilpailuosuus Рjossa osallistujat ratkovat tiimeissä aitoja haasteita. Hehku-hackathon pidetään edellisenä päivänä ja siinä joukko innostuneita kehittäjiä, yrityksiä sekä opiskelijoita on tiimeissä kehittäynyt ratkaisuja muun muassa Ritva Korpihillan ja Itä-Lapin antamiin haasteisiin.

Lounaan jälkeen iltapäivällä kuulemme muutaman pikaesityksen itälappilaisilta yrittäjiltä. Heitä on pyydetty tuomaan esiin innostavia tarinoita, oppeja tai mahdollisuuksia mihin pitäisi tarttua yhdessä. Pecha Kucha -tyyli varmistaa, että esitykset rullaavat napakasti. Jokaisella esiintyjällä on käytössään 20 kalvoa x 20 sekuntia per kalvo eli vain kuusi ja puoli minuuttia. Lavalle astuvat muun muassa Juha Kasurinen, Timo Tapaninen, Jarmo Bergbacka ja Juhana Valo.

Herättelyn jälkeen on hetki kiertää Hehku-tapahtumatoria. Paikalta löytyy teemoitettuja pisteitä sekä yritysten ja palveluntuottajien pöytiä. Voit hakeutua oman kiinnostuksen mukaan niiden äärelle käymään mielenkiintoisia keskusteluita ja muodostamaan kontakteja.

Iltap√§iv√§n p√§√§tt√§√§ Olli Laitisen ty√∂paja aiheesta ‚ÄĚMit√§ jokaisen yrityksen tulisi ymm√§rt√§√§ teko√§lyst√§ ja miten hy√∂dynt√§√§ sit√§ arjessa?‚ÄĚ Yksinyritt√§j√§t ja pienyritt√§j√§t saavat teko√§lyst√§ v√§sym√§tt√∂m√§n kaverin. Arvioiden mukaan teko√§ly voi tuoda 10%-40% lis√§√§ tehoja ty√∂h√∂n. Taipuu se my√∂s luovaan tekemiseen. Esimerkiksi juuri julkaistun Udio-teko√§lyn avulla kuka tahansa voi parissa minuutissa tehd√§ itselleen laulun, joka kuulostaa oikein uskottavalta.

ūüĒ• Jos et ole viel√§ ilmoittaunut, ilmoittaudu t√§st√§ ūüĒ•